Home
About
Services
Promotions
Videos
Alter Ego
mk · en · al

ORDINANCA

Skin Solution

SHKUP

SHËNONI E-ADRESËN
PËR RISI DHE PROMOCIONE

--:--   --:--
Artist - Album

Skin Solution · TË GJITHA TË DREJTAT E REZERVUARA. © · DIZAJN & HOSTING Jurak OT Petrof Studio

PËR NE GJITHÇKA PËR LËKURËN TUAJ

Ordinancë mjekësore e specializuar për estetikë dhe dermatovenologji "SKIN SOLUTION".
Dr. spec. Dermatovenerolog Natalija Jordanova-Traeski.

Ordinanca i posedon çertifikatat në vijim: çertifikatë për dermatokirurgji, çertifikatë për filter, qertifikatë për botoks, çertifikatë për mezoterapi, çertifikatë për fototerapi, çertifikatë për dermatoskopi, çertifikatë për kozmetikë alergologjike, çertifikatë për piling kimik dhe çertifikatë për teknologjinë ELOS.

Orari i punës: prej të hënës deri të premten prej orës 10:00-20:00.

Shërbimet GJITHÇKA PËR LËKURËN TUAJ

PROMOCIONE GJITHÇKA PËR LËKURËN TUAJ

Në përpunim.

Video GJITHÇKA PËR LËKURËN TUAJ

KONTAKT GJITHÇKA PËR LËKURËN TUAJ

Alter Ego

• MANYKYR
• SPA MANYKYR
• GJEL MANYKYR (llak)
• PEDIKIR
• SPA PEDIKIR
• DEPILACION I NGROHT
• DEPILACION I FTOHT ME DYLL ORGANIK
• MASAZHE ANTI CELULIT
• RELAKS MASAZHE
• SPA MASAZHE
• MASAZH SPORTIV
• MASAZH MODELIMI TË FYTYRËS, QAFËS DHE DEKOLTES
• TRAJTIM KLASIK I FYTYRËS
• TRAJTIME EKSKLUZIVE TË FYTYRËS ME Q10, KOLAGEN, HIALURON, AR, QELIZA AMË, KAVIAR, ELEMENTE DETARE
• TRAJTIM ENERGJIK I FYTYRËS
•TERAPI ANTI- EJXH E FYTYRËS

Caktoni termin në: 02 6154 111, 078 261 997, rr. 29 Noemvri nr. 4A, Shkup.
Qendra për estetikë Alter Ego në Facebook.